Anasayfa > Web > Chrome İçin “budaneki” : Cleeki

Chrome İçin “budaneki” : Cleeki

Çarşamba, 16 May 2012 Yorum ekle Yorumlara git

Firefox kullanıcıları için bulunmaz nimet türünden bir eklenti olan budaneki‘den bahsetmiştim. Arada Firefox sürümleri ile uyumsuzluk sorunu yaşasa da şu anda böyle bir sorun yok. Firefox’cular budaneki‘yi şuradan yükleyebilir.

Chrome için benzer bir eklenti var mıdır, hanidir nerededir derken Cleeki‘yi öğrendim. Bir nevi Chrome için budaneki. Tıpkı budaneki gibi seçilen kelimenin üzerinde beliren bir pencere aracılığı ile Google, Google Translate, Wikipedia, Youtube ve sair kaynaklardan bilgi alınabiliyor, nedir ne değildirine bakılabiliyor. Ayarlar kısmında halihazırda barındırdığı arama yapılabilecek sitelerden hariç, siz de site ekleyebiliyorsunuz. Yardımcı pencerede kaç site belirecek, hangi siteler belirecek, efendim işte kelime seçildikten ne kadar süre sonra bu pencere belirecek, boyutu ne olacak gibilerinden bir dolu ayar yapılabiliyor.

cleeki

Chrome kullanıcıları Cleeki‘yi şuradan yükleyebilirler.

Firefox her ne kadar Türkiye’de popülerliğini Chrome’a kaptırmış olsa da, severiz kendisini. Yeri ayrıdır. Cleeki Firefox’a da eklenebiliyor. O da şurada

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
  1. Çarşamba, 16 May 2012 22:46 | #1

    Teşekkürler

  2. Cuma, 18 May 2012 20:50 | #2

    @Bora Demir
    Rica ederiz biraaader : )

  1. Henüz geri bağlantı yok